Petite danseres slikt grote lul

111
Delen
Kopieer de link

Petite cutie Riley Reid werkt aan haar dansroutine totdat haar partner Damon Dice opduikt. Hoewel ze hun beoefening onschuldig genoeg beginnen, krijgt hun seksuele spanning al snel de overhand. Damon trekt Riley’s string opzij en smult van haar poesje met bijgeschoren schaamhaar. Ze beantwoordt de gunst door op haar knieën te gaan zitten en naar Damon’s lichaam te staren terwijl ze de liefde bedrijven met zijn pik met haar gretige mond. Er is geen tijd om naakt te gaan voordat Riley en Damon samenkomen met de hulp van Riley’s balansstang. Wanneer Riley’s tutu eindelijk loskomt, neemt Damon even de tijd om te genieten van een tweede gang van kutsappen voordat hij gaat liggen, zodat Riley haar kutje op zijn neukstok kan laten glijden. Riley geniet zo veel van haar stijve ritje dat haar kutje samentrekt als ze haar climax bereikt. Damon draait zich op zijn zij om met Riley te lepelen terwijl hij haar tot een laatste orgasme brengt, haar naar adem snakkend en verzadigd achterlatend. Riley is blij om haar een gunst terug te geven en gebruikt haar zachte lippen en getalenteerde handen om Damon af te trekken totdat hij over haar gezicht en mond spuit.